Boil the beets, peel and cut into rings. Peel the onion, wash it, cut it into half rings of medium thickness.
Отварите свеклу, очистите, нарежьте кольцами. Лук почистите, вымойте, нарежьте полукольцами средней толщины.
Pour water, vinegar into a saucepan or saucepan, add bay leaf, peppercorns, cloves, cinnamon, salt and add sugar. Add chopped onion. Stir. Place over medium heat, cook until boiling and simmer on the stove for 2-3 minutes.
В кастрюлю или сотейник влейте воду, уксус, добавьте лавровый лист, горошки перца, гвоздику, корицу, посолите и всыпьте сахар. Добавьте нарезанный лук. Размешайте. Поставьте на средний огонь, варите до кипения и томите на плите 2-3 минуты.
Place the beet rings in a deep bowl, pour in the boiled marinade. Leave to marinate for 30-60 minutes.
Кольца свеклы выложите в глубокую миску, влейте отваренный маринад. Оставьте мариноваться на 30-60 минут.
Serve chilled beets with pickled onions with noodles, meat and baked vegetables.
Подавайте свеклу с маринованным луком охлажденной к вермишели, мясу и запеченным овощам.