Prepare all the ingredients for the biscuit and cream.
Приготовьте все ингредиенты для бисквита и для крема.
Beat eggs and sugar until white for 5 minutes. Gradually add sifted flour, cocoa, baking powder, and a little vanilla. Mix everything until smooth.
Яйца с сахаром взбейте добела в течении 5 минут. Постепенно добавьте просеянную муку, какао, разрыхлитель, немного ванилина. Все перемешайте до однородности.
Grease the mold with oil and pour out the dough. Place in a preheated oven at 180℃ for 30 minutes.
Смажьте маслом форму и вылейте тесто. Поставьте в заранее разогретую духовку при температуре 180 ℃ на 30 минут.
Whip cold cream for 6 minutes. Add powdered sugar and beat until stiff. Add the grated cottage cheese and beat for 2 minutes until the cream is smooth.
Взбейте холодные сливки 6 минут. Добавьте сахарную пудру и взбейте до пиков. Добавьте перетертый творог и взбейте 2 минуты до однородности крема.
Cut the sponge cake into 3 layers. Grease the dish on which you assemble the cake with cream. Place the cakes one by one, brushing them with cream. Don't forget to leave a little cream for decoration.
Разрежьте бисквит на 3 коржа. Блюдо, на котором собираете торт, смажьте кремом. Выкладывайте по очереди коржи, смазывая их кремом. Не забудьте оставить немного крема для украшения.
Decorate the finished cake with curd cream and sprinkle with cocoa powder. Let soak in the refrigerator, ideally overnight, before serving.
Готовый торт украсьте творожным кремом и посыпьте какао-порошком. Перед подачей дайте пропитаться в холодильнике, в идеале всю ночь.