Pour the butter into salted water and leave for 10 minutes. Peel the potatoes, onions and garlic, chop into small pieces. Dry the potatoes with a towel.
В соленую воду засыпьте маслята, оставьте на 10 минут. Картофель, лук и чеснок очистите, покрошите на небольшие кусочки. Обсушите картофель полотенцем.
Pour oil into a heated frying pan or saucepan, then add Provençal herbs and garlic. Sauté for a minute, then remove once the garlic turns beige. This will give the oil a garlicky flavor without the burnt garlic taste.
В разогретую сковороду или сотейник налейте масло, затем добавьте туда прованские травы и чеснок. Обжарьте минуту, затем после того как чеснок станет бежевым, уберите его. Так масло будет иметь чесночный аромат без вкуса прогоревшего чеснока.
Place the onion in the pan and fry until golden. Then place the mushrooms, dried with a paper towel, into the pan and cook until the liquid has completely evaporated.
Выложите на сковороду лук, обжарьте до золотистости. Затем выложите на сковороду просушенные с помощью бумажного полотенца грибы и готовьте до полного выпаривания жидкости.
Place potatoes in the pan and stir. After 15 minutes, stir again and add salt and pepper to taste. Since the potatoes are young, they will cook fairly quickly.
Выложите на сковороду картофель, перемешайте. Спустя 15 минут снова перемешайте и добавьте соль и перец по вкусу. Так как картофель молодой, он приготовится достаточно быстро.
Garnish the resulting dish with sesame seeds, this will give the dish a slightly nutty flavor.
Украсьте получившееся блюдо кунжутом, это придаст блюду слегка ореховый привкус.