Peel the onion and garlic and cut into small cubes. Grate the cheese on a fine grater, melt the butter. Preheat oven to 200°C.
Лук и чеснок очистите и нарежьте мелкими кубиками. Натрите сыр на мелкой терке, растопите масло. Разогрейте духовку до 200°C.
Fry the minced meat with chopped onion in hot vegetable oil for 5 minutes, then add garlic, tomato juice and simmer for another 10 minutes. Add salt, pepper and mix well.
Фарш с измельченным луком жарьте на разогретом растительном масле в течение 5 минут, затем добавьте чеснок, томатный сок и тушите еще 10 минут. Посолите, поперчите и хорошенько перемешайте.
Fill the cannelloni with minced meat, place the filled tubes on a baking sheet, place the remaining minced meat on top (if any), brush with melted butter, sprinkle with cheese and cover with foil.
Начините каннеллони фаршем, выложите трубочки с начинкой на противень, поверх разложите остатки фарша (если они есть) смажьте растопленным сливочным маслом, присыпьте сыром и закройте фольгой.
Bake in an oven preheated to 200°C for 25 minutes.
Запекайте в разогретой до 200°C духовке 25 минут.
Serve the dish hot.
Подавайте блюдо горячим.