Sift the flour through a sieve. Cut potatoes, onions, meat into small cubes, add salt and pepper and mix everything.
Просейте муку через сито. Картошку, лук, мясо порежьте небольшими кубиками, посолите, поперчите и все перемешайте.
In a deep container, mix sugar, egg and salt. Then you should add yeast. Fill it all with sunflower oil and milk. Add a little wheat. Remember to stir frequently.
В глубокой емкости смешайте сахар, яйцо и соль. Затем следует добавить дрожжи. Залейте это все подсолнечным маслом и молоком. Засыпайте по немного пшеничную. Не забывайте часто перемешивать.
Knead the dough. Give it a ball shape. Leave the dough to rest for 2 hours. From the dough that has stood, cut off a piece and form balls from it. Roll each torn ball into a flat cake.
Замесите тесто. Придайте ему форму шара. Тесто оставьте на 2 часа настаиваться. От теста, которое настоялось, отрезайте по кусочку и формируйте из него шарики. Каждый оторванный шарик раскатайте в лепешку.
Add the filling to the center of the rolled out cake and seal the edges to form a triangle. Place the echpochmak in an oven preheated to 180 ℃ and bake for about 40 minutes. The dish is ready.
В центр раскатанной лепешки добавьте начинку и залепите края придавая форму треугольника. В разогретую до 180 ℃ духовку поместите эчпочмаки и выпекайте около 40 минут. Блюдо готово.
Before serving, sprinkle the finished dish with parsley.
Перед подачей посыпьте готовое блюдо петрушкой.