Peel the garlic and pass through a press. Wash the dill under cold water and chop. Rinse the lemon and cut it in half. Clean the fillet, wash it, cut it into arbitrary pieces.
Очистите чеснок, пропустите через пресс. Укроп помойте под холодной водой, измельчите. Лимон промойте, разрежьте пополам. Филе очистите, вымойте, нарежьте на произвольные куски.
Pour soy sauce, vegetable oil into a deep plate, add garlic, dill, pepper, squeeze the juice from the lemon. Mix thoroughly.
В глубокую тарелочку влейте соевый соус, масло растительное, всыпьте чеснок, укроп, перец, выдавите из лимона сок. Тщательно смешайте.
Place the fillet in a deep saucepan and cover with sauce. Leave to marinate for 3 hours. Preheat the grill, add the fish, fry until done.
Филе выложите в глубокую кастрюлю, залейте соусом. Оставьте мариноваться на 3 часа. Разогрейте гриль, выложите рыбу, обжарьте до готовности.
Serve the carp hot with baked potatoes or vegetables. Sprinkle with lemon juice again.
Подавайте карпа горячим к запеченному картофелю или овощам. Еще раз сбрызните лимонным соком.