Prepare the necessary ingredients according to the list in the recommended quantities. Divide the eggs into whites and yolks, sift the flour.
Подготовьте необходимые ингредиенты по списку в рекомендуемом количестве. Яйца разделите на белки и желтки, муку просейте.
Take the butter and grate it through a grater, combine with the sifted flour and grind into butter crumbs. In a separate bowl, combine egg yolks, sour cream and vinegar - mix the ingredients. Pour the resulting egg mass into the butter crumbs and mix everything thoroughly. Knead the dough until elastic, divide into 8 parts and put in the refrigerator for 2 hours.
Возьмите сливочное масло и натрите через терку, соедините с просеянной мукой и перетрите в масляную крошку. В отдельной посуде соедините желтки яиц, сметану и уксус – перемешайте ингредиенты. Полученную яичную массу влейте к масляной крошке и все тщательно перемешайте. Замесите тесто до эластичного состояния, разделите на 8 частей и отложите в холодильник на 2 часа.
In a bowl, beat the egg whites with sugar until thick white foam forms, add vanillin as desired. Take one part of the dough in the refrigerator, roll it into a thin layer and coat it thoroughly with meringue. Divide the layer of meringue into segments and roll each into a bagel. Do similar manipulations with all the text and meringue. Place the rolled bagels in a pan lined with parchment and place in the oven to bake for 30 minutes at 200°C. Sprinkle the finished bagels with powdered sugar.
В посуде взбейте белки яиц с сахаром до образования густой белой пены, добавьте ванилин по желанию. Возьмите в холодильнике одну часть теста, раскатайте ее в тонкий пласт и промажьте добротно безе. Разделите пласт с безе на сегменты и скручивайте каждый в рогалик. Проделайте аналогичные манипуляции со всем текстом и безе. Скрученные рогалики выложите в форму, застеленную пергаментом, и отправьте в духовку выпекаться на 30 минут при температурном режиме 200 °С. Готовые рогалики посыпьте сахарной пудрой.
Decorate the finished meringue bagels with melted chocolate and serve with warm milk or cocoa.
Украсьте готовые рогалики с безе топленым шоколадом и подавайте с теплым молоком или какао.