Prepare the necessary ingredients; to do this, wash the prunes thoroughly, remove the pit and soak in cold water, separate the egg yolks from the whites, and chop the walnuts into crumbs.
Подготовьте необходимые ингредиенты, для этого чернослив тщательно помойте, удалите косточку и замочите в холодной воде, отделите желтки яиц от белков, измельчите грецкий орех в крошку.
To prepare the curd and nut filling, combine cottage cheese, semolina, egg yolks, sugar and chopped nuts. Mix everything so that a homogeneous mass is formed. Stuff the prunes prepared in advance with curd mass, place in a baking dish, add a little water to the pan, and place in the oven to bake for about 10-15 minutes.
Для приготовления творожно-ореховой начинки соедините творог, манную крупу, желтки яиц, сахар и измельченный орех. Смешайте все так, чтобы образовалась однородная масса. Подготовленный заранее чернослив нафаршируйте творожной массой, уложите в форму для запекания, и подлив в форму немного воды, отправьте в духовку запекаться примерно на 10-15 минут.
After preparing the dish, beat the sugar with sour cream and serve prunes stuffed with cottage cheese and nuts with delicious cream.
По приготовлению блюда взбейте сахар со сметаной и подавайте чернослив, фаршированный творогом и орехом, с вкуснейшим кремом.
Serve prunes stuffed with cottage cheese and nuts on a beautiful platter; if desired, decorate the dessert with coconut flakes.
Подавайте чернослив, фаршированный творогом и орехами, на красивом блюде, по желанию украсьте десерт кокосовой стружкой.