Wash the lettuce leaves. Peel the onion and cut into thin half rings.
Листья салата промойте. Лук очистите, нарежьте тонкими полукольцами.
Heat a dry frying pan, place the bacon pieces in it, and fry until crispy. Place the bacon on paper towels and let the grease drip off. Finely chop the bacon.
Разогрейте сухую сковороду, поместите туда кусочки бекона, обжарьте до хруста. Выложите бекон на бумажные салфетки, дайте стечь жиру. Мелко нарежьте бекон.
Add a little vegetable oil to the same pan, although there should still be some bacon fat left in there. Add onion. Fry for a minute, add sugar, stir and simmer for 5 minutes.
В ту же сковороду добавьте немного растительного масла, хотя там и так должен остаться жир от бекона. Всыпьте лук. Обжаривайте в течение минуты, добавьте сахар, перемешайте и томите минут 5.
Place mustard in a small plate, add spices, pour in 2 tbsp. olive oil. Mix the sauce thoroughly.
В небольшую тарелочку выложите горчицу, всыпьте специи, влейте 2 ст.л. оливкового масла. Тщательно смешайте соус.
Take a bun, add a leaf of lettuce, spread the sauce. Place sausage, bacon, and onions in caramel.
Возьмите булочку, вложите лист салата, распределите соус. Выложите сосиску, бекон, лук в карамели.
Serve hot dogs hot, top with ketchup if desired.
Подавайте хот-доги горячими, сверху добавьте кетчуп по желанию.