Thaw the tilapia fillet and cut into portions. Squeeze the juice from half a lemon.
Филе тилапии разморозьте, нарежьте на порционные кусочки. Из половины лимона выжмите сок.
Mix salt, pepper, fish seasoning and herbes de Provence in a bowl. Mix the fillet pieces with spices and sprinkle them with squeezed lemon juice. Leave to marinate for 20 minutes.
Смешайте в миске соль, перец, приправы для рыбы и прованские травы. Перемешайте кусочки филе со специями и сбрызните их выжатым соком лимона. Оставьте мариноваться на 20 минут.
When the fish is marinated, take leaves of foil and coat them with oil, then wrap each piece of fillet individually in foil. Send the fish to bake in the oven for 20 minutes at 200°C.
Когда рыба будет промаринована, возьмите листья фольги и промажьте их маслом, после чего заверните каждый кусочек филе по отдельности в фольгу. Отправьте рыбу запекаться в духовку на 20 минут при температуре 200 °С.
Serve tilapia with your favorite side dish, such as rice, baked potato or vegetables.
Подавайте тилапию с любимым гарниром, например, с рисом, запеченной картошкой или овощами.