Wash the meat and dry it with paper towels, then cut into medium slices. Peel the onion and cut it into slices. Cut one onion into half rings.
Помойте мясо и обсушите его бумажными полотенцами, после чего нарежьте средними дольками. Очистите лук от шелухи и нарежьте его на дольки. Одну луковицу нарежьте полукольцами.
Place the chopped meat in a deep bowl and soak it for 10 hours, after the time has passed, add onions and spices to the meat, pour everything with a small amount of water and mix thoroughly, then send the meat to marinate in the refrigerator for 10 hours. Stir everything periodically.
Нарезанное мясо выложите в глубокую миску и замочите его на 10 часов, по истечении времени к мясу добавьте лук и специи, залейте все небольшим количеством воды и тщательно перемешайте, затем отправьте мариноваться мясо в холодильник на 10 часов. Периодически перемешивайте все.
After the meat has been marinated, transfer it to a cauldron without onions, pour vegetable oil into the bottom, add pepper, bay leaf and onion, cut into half rings, salt and pepper. Fill the contents of the cauldron with water and cook. Once the water boils, turn the heat to low and cook for about 3 hours.
После того как мясо промариновалось, переложите его в казан без лука, на дно залейте растительное масло, к нему добавьте перец, лавровый лист и лук, нарезанный полукольцами, посолите и поперчите. Содержимое казана залейте водой и варите. После того как вода закипит, сделайте медленный огонь и варите примерно 3 часа.
Serve the meat with cereal or vegetables; roe deer will go well with country-style potatoes.
Подайте мясо с крупой или овощами, отлично косуля будет сочетаться с картофелем по-деревенски.