Peel the potatoes and cut into large pieces.
Почистите картофель и нарежьте крупными кусками.
In a deep bowl, mix yogurt with salt, ground coriander, cayenne pepper and paprika. Marinate the chicken in the resulting marinade and refrigerate for 4-6 hours.
В глубокой миске смешайте йогурт с солью, молотым кориандром, кайенским перцем и паприкой. Замаринуйте курицу в полученном маринаде и поставьте в холодильник на 4-6 часов.
Place the potatoes and chicken carcass in a deep baking pan, greased with vegetable oil. Pour the remaining marinade on top.
В глубокий противень, смазанный растительным маслом, положите картошку и тушку курицы. Сверху полейте оставшимся маринадом.
Preheat the oven to 200 ℃ and place the dish for 1.5 hours. The chicken should be browned and well cooked. The meat should come off the bone.
Разогрейте духовку до 200 ℃ и поставьте блюдо на 1,5 часа. Курица должна зарумяниться и хорошо прожариться. Мясо должно отставать от кости.
Garnish the finished dish with thinly sliced chili peppers and cilantro.
Готовое блюдо украсьте тонко нарезанным перцем чили и кинзой.