Wash and peel the pumpkin, grate the pulp on a fine grater. Rub the cottage cheese through a medium sieve, pour kefir over the semolina and leave for 10 minutes. Preheat the oven to 180°C.
Вымойте и очистите тыкву, мякоть натрите на мелкой терке. Протрите творог через среднее сито, манку залейте кефиром и оставьте на 10 минут. Разогрейте духовку до 180°C.
Combine cottage cheese, eggs and sugar and mix until smooth.
Соедините творог, яйца и сахар и перемешайте до однородной консистенции.
Add grated pumpkin and semolina soaked in kefir to the curd mass. Mix everything well and leave for 10 minutes.
Добавьте к творожной массе тертую тыкву и вымоченную в кефире манку. Все хорошенько перемешайте и оставьте на 10 минут.
Place the mixture in a greased pan and cover it with foil.
Выложите массу в смазанную растительным маслом форму и закройте ее фольгой.
Bake in the oven at 180°C for 15-20 minutes.
Запекайте в духовке при 180°C в течение 15-20 минут.